Find porcelænet på google

Ind imellem oplever du måske at stå med en ukendt tallerken eller et fad i hånden som du ikke kan finde ud af, hvor stammer fra. Og har du ikke et af de store og dyre opslagsværker om porcelæn, og er fadet endda muligvis udenlandsk, kan det være en svær opgave at bestemme oprindelsen.

Men Internettet og Google er din ven! Nogle gange kan du ved at lave en såkaldt billedsøgning i google være heldig at finde et link til en beskrivelsen af fadet. Først søger du ganske normalt på fx “gammelt fad porcelæn”. I søgeresultatet kan du nu angive, at du vil se billedresultater (klik på billeder i venstre side). Når du ser billedresultaterne, kan du yderligere selektere, så du fx kun får vist billeder med gule eller grønne nuancer. Det kan snævre kandidatfeltet og måske er du heldig at finde netop dit fad eller tallerken i blandt!

This entry was posted in Porcelæn. Bookmark the permalink.

Leave a Reply